Webinar ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’

 139,00 excl. btw

Webinar ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’

DIT WEBINAR HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN. DE TERUGKIJKLINK VAN DIT WEBINAR IS LATER VANDAAG BESCHIKBAAR.

Op maandag 13 november a.s. van 16.00-17.00 uur verzorgen wij het webinarIntegriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’. We gaan vanuit een arbeidsrechtelijk perspectief in op dit thema en we geven antwoord op je vragen over integriteit en ongewenst gedrag. Na het volgen van het webinar ben je in staat om je onderneming op tijd te laten voldoen aan de nieuwe regels uit de Wet bescherming klokkenluiders en de Arbowet. Wij praten je vanzelfsprekend ook bij over actualiteiten in het arbeidsrecht en flexrecht, zoals het wetsvoorstel over de Waadi-toelatingsplicht. In één uur tijd ben jij dus helemaal voorbereid op 2024! Lees hieronder meer of meld je direct aan.

Uitverkocht

Omschrijving

DIT WEBINAR HEEFT REEDS PLAATSGEVONDEN. DE TERUGKIJKLINK VAN DIT WEBINAR IS HIER BESCHIKBAAR.

De kranten staan er vol mee: ongewenst gedrag en integriteitskwesties op de werkvloer zijn een hot topic. Het raakt het hart van je onderneming. Hoe ga je daar als werkgever mee om? Aan welke nieuwe regels moet je op de korte termijn voldoen als het gaat om integriteit en ongewenst gedrag? Hoe meer gedragsregels, des te integerder je werknemers worden, toch? Of moet je de oplossing juist in een andere hoek zoeken?

Op maandag 13 november a.s. van 16.00-17.00 uur verzorgen wij het webinarIntegriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’. We gaan vanuit een arbeidsrechtelijk perspectief in op dit thema en we geven antwoord op je vragen over integriteit en ongewenst gedrag. Na het volgen van het webinar ben je in staat om je onderneming op tijd te laten voldoen aan de nieuwe regels uit de Wet bescherming klokkenluiders en de Arbowet. Wij praten je vanzelfsprekend ook bij over actualiteiten in het arbeidsrecht en flexrecht, zoals het wetsvoorstel over de Waadi-toelatingsplicht. In één uur tijd ben jij dus helemaal voorbereid op 2024!

Doelgroep

Directies, HR business partners / managers, intercedenten, bedrijfsjuristen, zowel inleners als uitleners van flexkrachten.

Aanmelden 

  • Je neemt deel aan het webinar voor slechts € 139,- exclusief btw en als dank voor je deelname ontvang je Claire Magazine editie 4 cadeau, hét magazine voor en over flexrecht.
  • Een dag voor het webinar ontvang je van de Academie voor de Rechtspraktijk een link voor live deelname.
  • Na afloop ontvang je een terugkijklink, zodat je het webinar achteraf kunt (terug)kijken.
  • Door je aan te melden geef je toestemming dat wij jouw gegevens delen met de organisatoren, te weten de Academie voor de Rechtspraktijk en VRF Advocaten.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Lesley Groels, via +31(0)13-820 09 52 of lesley@vrfadvocaten.nl.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details