Claire's vrienden

Kijk welke vriend van Claire jou werk uit handen neemt?

Vrienden van Claire bieden voor ondernemers in de flexmarkt interessante producten en diensten aan. Klik op een van de tegels en ontdek hoe de vrienden van Claire werk uit jouw handen nemen.

OOK VRIENDEN WORDEN?

Claire's vrienden

Kijk welke vriend van Claire jou werk uit handen neemt?

Vrienden van Claire bieden voor ondernemers in de flexmarkt interessante producten en diensten aan. Klik op een van de tegels en ontdek hoe de vrienden van Claire werk uit jouw handen nemen.

OOK VRIENDEN WORDEN?

Flex oplossing waar je blij van wordt

Loonstrook Audit voor ondernemers in flex.
Compliant uitzenden? Check of de loonstrook van jouw uitzendkracht SNCU-proof is (met of zonder ET-regeling). Doe de loonstrook audit. Tijdelijk gratis voor de ondernemers in flex die fan zijn van Claire.


Erkend Referent
Als Erkend Referent bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst kan MILES jouw internationale medewerkers op de loonlijst zetten en optreden als juridisch werkgever. Zo ontzorgt MILES je wanneer je organisatie nog niet is erkend door de IND en nog niet is opgenomen in het openbaar register erkende referenten.


E-learning Omgaan met discriminatie op de werkvloer.
Wat is discriminatie? Hoe ziet dat eruit op de werkvloer? En wat kun je ertegen doen? Deze vragen komen aan de orde. Zo reageer je adequaat op discriminatie en minimaliseer je afbreukrisico’s voor jouw organisatie. Volg de praktijkgerichte e-learning nu!


Inzicht in verzuim
Het gebruiksvriendelijke verzuimsysteem van Refit geeft online inzicht in je verzuim. ReFit is de verzuimspecialist voor je arbodienstverlening én uitvoering EigenRisicodragen voor de Ziektewet. Een zorg minder door de persoonlijke aandacht van ReFit. Bekijk alle voordelen op ReFit.nl.


Getnoticed.
Directe werkgevers en commerciële arbeidsbemiddelaars succesvol laten zijn in online recruitment is waar het bij Getnoticed om gaat. Onze online recruitment vakidioten helpen je met een plan voor gewenst bereik (doelgerichte campagnes) en conversie (de best converterende recruitment en werken-de websites).


ET-regeling voordeel check voor uitzenders.
Wil jij meer marge met uitzenden van internationale medewerkers? Doe dan de “ET-regeling voordeel check” samen met BackOfficer. Specialist in de ET-regeling alsook in het verzorgen van backoffice dienstverlening uitzenders.

claires-winkeltas-icon

In onze webshop vind je een assortiment met modelbrieven, protocollen, overeenkomsten e.d.

Ook vriend worden van Claire?

De modellen van Claire zijn gericht op uitzenders, payrollers, recruiters, detacheerders, platforms en inleners/opdrachtgevers. De flexmarkt dus.

Is jouw product en/of dienst interessant voor webshop-klanten van Claire? Word dan vriend van Claire. Want Claire wil de ondernemers in de flexmarkt ondersteunen, zodat zij dat kunnen doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen. Samen – jij en ik – zorgen wij ervoor dat iedereen sterk blijft in flexwerk. Wellicht dat jouw product en/of dienst daarbij helpt.

Geïnteresseerd in de klantenkring van Claire’s webshop? Word dan Vriend. Dat  kan al voor EUR 49,99 per maand – excl. BTW. Als je de vriendenfee voor 12 maanden vooruit betaalt, biedt Claire je een korting aan van 5%. Het jaarbedrag bedraagt dan € 570,00 exclusief btw. Je gaat een vrienden commitment aan voor een jaar.

Interesse?

Neem contact met Claire op door een mail te sturen naar claire@clairecontractcheck.com of even te bellen met Tel.: +31(0)13-820 09 52.