Slide

CLAIRE’S VRIENDEN

Vrienden van Claire bieden voor ondernemers in de flexmarkt interessante producten en diensten aan. Klik op een van de tegels en ontdek hoe de vrienden van Claire werk uit jouw handen nemen. MEER INFO keyboard_arrow_down OOK VRIENDEN WORDEN? Kijk welke vriend van Claire jou werk uit handen neemt?

Claire's vrienden

Kijk welke vriend van Claire jou werk uit handen neemt?

Vrienden van Claire bieden voor ondernemers in de flexmarkt interessante producten en diensten aan. Klik op een van de tegels en ontdek hoe de vrienden van Claire werk uit jouw handen nemen.

OOK VRIENDEN WORDEN?

Flex oplossing waar je blij van wordt

Loonstrook Audit voor ondernemers in flex.
Compliant uitzenden? Check of de loonstrook van jouw uitzendkracht SNCU-proof is (met of zonder ET-regeling). Doe de loonstrook audit. Tijdelijk gratis voor de ondernemers in flex die fan zijn van Claire.


Git vollentiur as acereic to corest.
Od qui nit doluptatem veles se. Vero te nonsequiam resequiam quisi blaboreius sequi sitassi ncipsunte. Peleseni endelit aturion essumquam a voluptatur ad eaquatust vendi ulpa dictiorum nobis magnimet.


Git vollentiur as acereic to corest.
Od qui nit doluptatem veles se. Vero te nonsequiam resequiam quisi blaboreius sequi sitassi ncipsunte. Peleseni endelit aturion essumquam a voluptatur ad eaquatust vendi ulpa dictiorum nobis magnimet.

Ook vriend worden van Claire?

De modellen van Claire zijn gericht op uitzenders, payrollers, recruiters, detacheerders, platforms en inleners/opdrachtgevers. De flexmarkt dus.

Is jouw product en/of dienst interessant voor webshop-klanten van Claire? Word dan vriend van Claire. Want Claire wil de ondernemers in de flexmarkt ondersteunen, zodat zij dat kunnen doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen. Samen – jij en ik – zorgen wij ervoor dat iedereen sterk blijft in flexwerk. Wellicht dat jouw product en/of dienst daarbij helpt.

Geïnteresseerd in de klantenkring van Claire’s webshop? Word dan Vriend, dat  kan al voor EUR 49,99 per maand – excl. BTW. Je gaat een vrienden commitment aan voor een jaar.

Interesse?

Neem contact met Claire op door een mail te sturen naar claire@clairecontractcheck.com of even te bellen met Tel.: +31(0)13-820 09 52.

Bestellen    –>    betalen    –>    downloaden    –>    gebruiken

Bestellen doe je heel eenvoudig door het gewenste model aan te klikken en in je winkeltas te doen. Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank. Zodra je betaling is verwerkt krijg je een e-mail, waarin je de downloadlink vindt voor het gekochte model en jouw factuur.


Abonnement op modellen van Claire. Interessant voor terugkerende gebruikers!

Word vriend van Claire

Ben je actief in de flexmarkt? En wil je ook dat Claire jouw dienst/product aan haar webshopbezoekers aanbiedt?