CLAIRE’S VRIENDEN

Kijk welke vriend van Claire jou werk uit handen neemt?

Vrienden van Claire bieden interessante producten en diensten aan voor ondernemers in de flexmarkt. Klik op een van de tegels en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

OOK VRIENDEN WORDEN?


Loonstrook Audit voor ondernemers in flex.
Compliant uitzenden? Check of de loonstrook van jouw uitzendkracht SNCU-proof is (met of zonder ET-regeling). Doe de loonstrook audit. Tijdelijk gratis voor de ondernemers in flex die fan zijn van Claire.


International payrolling
De verloning van internationale werknemers vraagt om diepgaande kennis, jarenlange ervaring en veelzijdigheid. MILES biedt pragmatische international payrolling-oplossingen. MILES verzorgt gegarandeerd een goed geregelde verloning van je expats volgens de laatste lokale wet- en regelgeving.


E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional.
Intercedenten moeten over parate en praktijkgerichte kennis beschikken. De interactieve e-learning, die voorbereidt op het SEU-examen, zorgt voor een stevige basis. Met oefentoetsen wordt de studievoortgang getoetst. Online en flexibel studeren?


Duurzame inzetbaarheid
Krijg meer inzicht in het verzuim van je onderneming d.m.v. een online verzuimsysteem. ReFit heeft een breed netwerk van professionals klaar staan om je onderneming verder te helpen met preventie, begeleiding en re-integratie. Refit, de gespecialiseerde partner op het gebied van arbodienstverlening.


Getnoticed
Directe werkgevers en commerciële arbeidsbemiddelaars succesvol laten zijn in online recruitment is waar het bij Getnoticed om gaat. Onze online recruitment vakidioten helpen je met een plan voor gewenst bereik (doelgerichte campagnes) en conversie (de best converterende recruitment en werken-bij websites).


ET-regeling voordeel check voor uitzenders.
Wil jij meer marge met uitzenden van internationale medewerkers? Doe dan de “ET-regeling voordeel check” samen met BackOfficer. Specialist in de ET-regeling alsook in het verzorgen van backoffice dienstverlening uitzenders.

Ook vriend worden van Claire?

De modellen van Claire zijn gericht op uitzenders, payrollers, recruiters en detacheerders. De flexmarkt dus.

Is jouw product en/of dienst interessant voor klanten van Claire? Word dan vriend van Claire. Want Claire wil de ondernemers in de flexmarkt ondersteunen, zodat zij dat kunnen doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen. Samen – jij en ik – zorgen wij ervoor dat iedereen sterk blijft in flexwerk. Wellicht dat jouw product en/of dienst daarbij helpt.

Geïnteresseerd? Word dan vriend. Dat kan al voor € 49,99 per maand – excl. BTW. Als je de vriendenfee voor 12 maanden vooruitbetaalt, biedt Claire je een korting aan van 5%. Het jaarbedrag bedraagt dan € 570,- exclusief btw. Je gaat een vrienden commitment aan voor een jaar.

Interesse?

Neem contact met Claire op via ons contactformulier, door een mail te sturen naar claire@clairecontractcheck.com of even te bellen met tel.: +31(0)13-820 09 52.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details