Claire's vrienden

Kijk welke vriend van Claire jou werk uit handen neemt?

Vrienden van Claire bieden voor ondernemers in de flexmarkt interessante producten en diensten aan. Klik op een van de tegels en ontdek hoe de vrienden van Claire werk uit jouw handen nemen.

OOK VRIENDEN WORDEN?

Claire's vrienden

Kijk welke vriend van Claire jou werk uit handen neemt?

Vrienden van Claire bieden voor ondernemers in de flexmarkt interessante producten en diensten aan. Klik op een van de tegels en ontdek hoe de vrienden van Claire werk uit jouw handen nemen.

OOK VRIENDEN WORDEN?

Flex oplossing waar je blij van wordt

Loonstrook Audit voor ondernemers in flex.
Compliant uitzenden? Check of de loonstrook van jouw uitzendkracht SNCU-proof is (met of zonder ET-regeling). Doe de loonstrook audit. Tijdelijk gratis voor de ondernemers in flex die fan zijn van Claire.


International payrolling
De verloning van internationale werknemers vraagt om diepgaande kennis, jarenlange ervaring en veelzijdigheid. MILES biedt pragmatische international payrolling-oplossingen. MILES verzorgt gegarandeerd een goed geregelde verloning van je expats volgens de laatste lokale wet- en regelgeving.


E-learning Basisopleiding Uitzendprofessional.
Intercedenten moeten over parate en praktijkgerichte kennis beschikken. De interactieve e-learning, die voorbereidt op het SEU-examen, zorgt voor een stevige basis. Met oefentoetsen wordt de studievoortgang getoetst. Online en flexibel studeren?


Duurzame inzetbaarheid
Krijg meer inzicht in het verzuim van je onderneming d.m.v. een online verzuimsysteem. ReFit heeft een breed netwerk van professionals klaar staan om je onderneming verder te helpen met preventie, begeleiding en re-integratie. Refit, de gespecialiseerde partner op het gebied van arbodienstverlening. Meer weten?


Getnoticed.
Directe werkgevers en commerciële arbeidsbemiddelaars succesvol laten zijn in online recruitment is waar het bij Getnoticed om gaat. Onze online recruitment vakidioten helpen je met een plan voor gewenst bereik (doelgerichte campagnes) en conversie (de best converterende recruitment en werken-de websites).

claires-winkeltas-icon

In onze webshop vind je een assortiment met modelbrieven, protocollen, overeenkomsten e.d.

Ook vriend worden van Claire?

De modellen van Claire zijn gericht op uitzenders, payrollers, recruiters, detacheerders, platforms en inleners/opdrachtgevers. De flexmarkt dus.

Is jouw product en/of dienst interessant voor webshop-klanten van Claire? Word dan vriend van Claire. Want Claire wil de ondernemers in de flexmarkt ondersteunen, zodat zij dat kunnen doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen. Samen – jij en ik – zorgen wij ervoor dat iedereen sterk blijft in flexwerk. Wellicht dat jouw product en/of dienst daarbij helpt.

Geïnteresseerd in de klantenkring van Claire’s webshop? Word dan Vriend. Dat  kan al voor EUR 49,99 per maand – excl. BTW. Als je de vriendenfee voor 12 maanden vooruit betaalt, biedt Claire je een korting aan van 5%. Het jaarbedrag bedraagt dan € 570,00 exclusief btw. Je gaat een vrienden commitment aan voor een jaar.

Interesse?

Neem contact met Claire op door een mail te sturen naar claire@clairecontractcheck.com of even te bellen met Tel.: +31(0)13-820 09 52.