Webinar terugkijken: ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’

 139,00 excl. btw

Webinar terugkijken: ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’

Op 13 november 2023 verzorgden wij het webinar ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’, bekijk dit webinar nu terug! We gaan vanuit een arbeidsrechtelijk perspectief in op dit thema en we geven antwoord op je vragen. Na het volgen van het webinar ben je in staat om je onderneming op tijd te laten voldoen aan de nieuwe regels uit de Wet bescherming klokkenluiders en de Arbowet. Wij praten je vanzelfsprekend ook bij over actualiteiten in het arbeidsrecht en flexrecht, zoals het wetsvoorstel over de Waadi-toelatingsplicht. In één uur tijd ben jij dus helemaal voorbereid deze nieuwe wetgeving. Dit webinar duurt 70 minuten.

briefnone

Omschrijving

Webinar terugkijken: ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’

Op 13 november 2023 verzorgden wij het webinar ‘Integriteit en ongewenst gedrag: wat moet je doen?’. Bekijk nu dit webinar terug (duur: 70 minuten).

De kranten staan er vol mee: ongewenst gedrag en integriteitskwesties op de werkvloer zijn een hot topic. Het raakt het hart van je onderneming. Hoe ga je daar als werkgever mee om? Aan welke nieuwe regels moet je op de korte termijn voldoen als het gaat om integriteit en ongewenst gedrag? Hoe meer gedragsregels, des te integerder je werknemers worden, toch? Of moet je de oplossing juist in een andere hoek zoeken?

We gaan vanuit een arbeidsrechtelijk perspectief in op dit thema en we geven antwoord op je vragen over integriteit en ongewenst gedrag. Na het volgen van het webinar ben je in staat om je onderneming op tijd te laten voldoen aan de nieuwe regels uit de Wet bescherming klokkenluiders en de Arbowet. Wij praten je vanzelfsprekend ook bij over actualiteiten in het arbeidsrecht en flexrecht, zoals het wetsvoorstel over de Waadi-toelatingsplicht. In iets meer dan een uur tijd ben jij dus helemaal voorbereid op 2024!

Doelgroep: Directies, HR business partners / managers, intercedenten, bedrijfsjuristen, zowel inleners als uitleners van flexkrachten.

Bestel dit product en bekijk het webinar via de terugkijklink.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details