.docx
Zzp-overeenkomst – tussenkomst – zzp’er en intermediair

 350,00 excl. btw

Zzp-overeenkomst – tussenkomst – zzp’er en intermediair

Met de Zzp-overeenkomst Zzp’er – Intermediair (Tussenkomst) leg je de juridische basis voor de uitvoering van een opdracht door een zelfstandige bij een intermediair door middel van tussenkomst.

Rechtsgeldig
Herbruikbaar
Eenvoudig in te vullen
Begrijpelijke taal
briefnone
Want a discount? Become a member by purchasing Claire Abonnement or Claire Abonnement VRF Jaarkaarthouder!

Omschrijving

De discussie omtrent de Wet DBA en schijnzelfstandigheid is in volle gang. In de voortgangsbrief ‘Werken met en als zelfstandige(n)’ van 16 december 2022 is de Tweede Kamer door minister van Gennip (SZW) geïnformeerd over de plannen om de wet- en regelgeving omtrent zelfstandigen aan te scherpen. Deze wetgeving zou uiterlijk 1 januari 2025 in werking moeten gaan treden.

In de voornoemde voortgangsbrief is ook aangegeven dat het huidige handhavingsmoratorium onder de Wet DBA uiterlijk per 1 januari 2025 geheel wordt opgeheven. In aanloop naar deze opheffing wordt de handhaving op korte termijn versterkt en verbeterd.

Totdat de nieuwe wetgeving per 1 januari 2025 (of later bij vertraging) ingaat, kan en dient ook onder de huidige Wet DBA te worden gewerkt met een – door de Belastingdienst goedgekeurde – modelovereenkomst, zoals deze zzp-overeenkomst. Gebruik dit model wanneer je een zelfstandige contracteert die vervolgens niet voor jou maar voor een (eind)klant op zelfstandige basis werkzaamheden/diensten gaat verrichten.

Met deze zzp-overeenkomst leg je de juridische basis vast waarbij wordt voldaan aan de gestelde eisen van de huidige Wet DBA.

Unieke voordelen van dit model:

  • Alles omvattende zzp-overeenkomst.
  • Overeenkomsten voor zelfstandigen op basis van goedkeuring Belastingdienst 2022.
  • Gebruiksvriendelijk.
  • Legal-proof.

Dit model bestaat uit: 1 document (17 pagina’s) + bijlage.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details