.docx
Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (incl. opdrachtbevestiging en antidiscriminatiebeleid)

 575,00 excl. btw

Algemene Voorwaarden Werving & Selectie (incl. opdrachtbevestiging en antidiscriminatiebeleid)

Set algemene voorwaarden met opdrachtbevestiging voor permanente plaatsing van kandidaten voor een vaste in een keer te betalen bemiddelingsfee. Aangevuld met het model antidiscriminatiebeleid, zodat je direct goed bent voorbereid op aankomende nieuwe wetgeving.

Begrijpelijke taal
Eenvoudig in te vullen
Herbruikbaar
Rechtsgeldig
briefnone
Want a discount? Become a member by purchasing Claire Abonnement or Claire Abonnement VRF Jaarkaarthouder!

Omschrijving

Je hebt de perfecte kandidaat gevonden voor een nieuwe potentiële opdrachtgever en je wilt de deal direct maken. Voorkom gezeur achteraf door aan de voorkant goede afspraken te maken met jouw nieuwe opdrachtgever.

Laat jouw nieuwe opdrachtgever de opdracht bevestigen, stel jouw algemene voorwaarden correct ter hand en laat hem/haar tekenen voor de toepasselijkheid van jouw algemene voorwaarden. Daarmee stel je de geldende verplichtingen vast. Waaronder in ieder geval jouw taak om de kandidaat voor te stellen en de verplichting van jouw opdrachtgever om bij een match de bemiddelingsfee te betalen! Met dit model leg je de afspraken vast die ten grondslag liggen aan de perfecte match die jij voor de kandidaat en jouw opdrachtgever wil realiseren. Zoals afspraken over antidiscriminatie, de bemiddelingsfee en uitsluiting van jullie aansprakelijkheid. Deze onderwerpen komen allemaal  in dit model aan bod. Heldere afspraken voorkomen conflicten, waardoor jij je op jouw core-business kunt richten, te weten recruiten!

Op korte termijn zijn recruiters/intermediairs verplicht om hun werkwijze zo in te richten dat discriminatie bij de werving en selectie van arbeidskrachten wordt voorkomen. Werkgevers met 25 of meer werknemers moeten deze werkwijze zelfs schriftelijk vastleggen. Zo niet, dan kan de Inspectie SZW boetes opleggen, die dan ook nog eens openbaar worden gemaakt met alle gevolgen van dien. Daarom bied ik je naast de Algemene Voorwaarden Werving & Selectie tevens het antidiscriminatiebeleid aan.

Met de Algemene Voorwaarden Werving & Selectie informeer je jouw opdrachtgevers over het feit dat je actief discriminatie bestrijdt en niet ingaat op discriminatoire verzoeken. Dus je sorteert direct voor op de aankomende Wet toezicht gelijke kansen werving en selectie. Gecombineerd met het antidiscriminatiebeleid ben je goed voorbereid om naar hartenlust te recruiten!

Unieke voordelen van beide modellen:

  • Met het model Algemene Voorwaarden Werving & Selectie voorkom je discussie over de verschuldigde bemiddelingsfee en loop je nooit meer een bemiddelingsvergoeding mis.
  • Met het antidiscriminatiebeleid maak je mogelijke vormen van discriminatie in of door jouw organisatie bespreekbaar met als doel discriminatie te voorkomen, inclusief het gebruik van AI bij werving en selectie.
  • Je bent direct voorbereid op de nieuwe wetgeving op het gebied van antidiscriminatie (Wet toezicht gelijke kansen bij werving en selectie).
  • Gebruiksvriendelijk en snel in te vullen.
  • Legal proof

Model Algemene Voorwaarden Werving & Selectie bestaat uit: 1 document (12 pagina’s).

Model antidiscriminatiebeleid bestaat uit: 1 document (4 pagina’s).

 

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details