Webinar Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

109,00 excl. btw

Neem op dinsdag 31 mei 2022 van 16.00 uur tot 17.00 uur deel aan het webinar over de gevolgen van de invoering van de Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden voor werkgevers (zowel inleners als uitleners). Per 1 augustus 2022 moet deze wet ingaan. Wat gaat er veranderen? Schrijf je nu in.

Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Webinar: Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

Wat gaat er veranderen per augustus 2022?

Dinsdag 31 mei 2022 – 16.00 uur tot 17.00 uur

VRF’s menukaart:
16.00 uur start en introductie
16.05 uur inhoudelijk programma
16.55 uur afsluiting

Gastenlijst:
Bedrijven en andere geïnteresseerden.

Ticket kopen:
Koop hier je e-ticket voor het webinar. Aanmelden voor het live webinar kan tot en met 26 mei 2022, 16.00 uur. Nadat je betaald hebt ontvang je een bevestiging van je aankoop. Maandag 30 mei 2022 ontvang je van de Academie voor de Rechtspraktijk de link voor live deelname aan het webinar. Mocht je na 26 mei 2022, 16.00 uur je aanmelden, dan krijg je na afloop van het webinar een link om het webinar op een later moment te bekijken. Hiermee zorgen wij ervoor dat je het webinar niet hoeft te missen, mocht je bijvoorbeeld verhinderd zijn op 31 mei 2022.

Wanneer je je aanmeldt voor het webinar en een e-ticket koopt geef je daarmee toestemming dat wij jouw gegevens delen met de organisatoren van het webinar, te weten de Academie voor de Rechtspraktijk en VRF Advocaten.

Herinnering om later terug te kijken:
Mocht je verhinderd zijn, maar het webinar op een later moment willen terugkijken, dan kun je je ook aanmelden via dezelfde link. Na afloop van het webinar, ontvang je dan een terugkijk link.

Kosten:
€109,- ex btw.

Cadeautje gemaakt in de keuken van VRF:
Als je deelneemt aan het webinar, bieden wij je als dank voor jouw deelname kosteloos een overzicht aan van de onderwerpen die je verplicht bent schriftelijk mede te delen aan de werknemer, uitzendkracht of payrollkracht en een overzicht van de onderwerpen waar een verwijzing naar een toepasselijke cao volstaat. Hiermee zorgen wij ervoor dat je per 1 augustus 2022 transparant en voorspelbaar bent!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Webinar Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden” te beoordelen

Claire Abonnement

Koop je vaker modellen bij Claire? Neem dan het Claire abonnement voor slechts € 49,00 per maand – excl. BTW. Met maandelijks de vrijheid om twee modellen te downloaden. Je abonnementsprijs verdien je snel terug. Interesse? Klik hier voor meer info.

claire-fan-icon

SPECIAAL  VOOR  CLAIRE ABONNEE-HOUDERS 

Ken je iemand die ook enthousiast is over Claire? Meld een nieuw abonnee hier aan! En ontvang je Claire abonnement een maand GRATIS.