E-ticket Nieuwjaarswebinar Uitzend CAO 2022 – FAQ

109,00 excl. btw

Neem op dinsdag 4 januari 2022 van 16.00 uur tot 17.00 uur deel aan het Nieuwjaarswebinar over de nieuwe uitzend cao’s en de kansen daarvan voor je onderneming, je uitzendkrachten en inleners. Met de start van het nieuwe jaar delen de nummers één en twee van de Partner of Choice 2021 Award –  Bureau Cicero en VRF Advocaten – wederom hun specialistische kennis met jou. Schrijf je nu in.

Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Nieuwjaarswebinar Uitzend CAO 2022 – FAQ

Nieuwe uitzend cao’s en de kansen voor je onderneming, je uitzendkrachten en inleners

Dinsdag 4 januari 2022 – 16.00 uur tot 17.00 uur

Programma:
16.00 uur start en introductie aanwezigen
16.05 uur de vijf belangrijkste kansen voor de uitzendovereenkomsten (VRF Advocaten)
16.30 uur de vijf belangrijkste kansen voor de inleenovereenkomsten en algemene voorwaarden (Bureau Cicero)
16.55 uur afsluiting

Doelgroep:
Uitzend- en payrollbedrijven, inleners en andere geïnteresseerden in uitzenden

Aanmelden:
Aanmelden voor het live webinar kan tot en met 30 december 2021, 16.00 uur. Koop hier je E-ticket voor het Nieuwjaarswebinar. Nadat je betaald hebt ontvang je een bevestiging van je aankoop. Maandag 3 januari 2022 ontvang je van de Academie voor de Rechtspraktijk de link voor live deelname aan het webinar. Mocht je ná 30 december 2021, 16.00 uur je aanmelden, dan krijg je na afloop van het webinar een link om het webinar op een later moment te bekijken. Hiermee zorgen wij ervoor dat je het webinar niet hoeft te missen, mocht je bijvoorbeeld verhinderd zijn op 4 januari 2022.

Wanneer je je aanmeldt voor het webinar en een E-ticket koopt geef je daarmee toestemming dat wij jouw gegevens delen met de organisatoren van het webinar, te weten de Academie voor de rechtspraktijk, Bureau Cicero en VRF Advocaten.

Terugkijken:
Mocht je verhinderd zijn, maar het webinar op een later moment willen terugkijken, dan kun je je ook aanmelden via dezelfde link als hierboven. Na afloop van het webinar, ontvang je dan een terugkijk link.

Kosten:
€109 ex btw.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “E-ticket Nieuwjaarswebinar Uitzend CAO 2022 – FAQ” te beoordelen

Claire Abonnement

Koop je vaker modellen bij Claire? Neem dan het Claire abonnement voor slechts € 49,00 per maand – excl. BTW. Met maandelijks de vrijheid om twee modellen te downloaden. Je abonnementsprijs verdien je snel terug. Interesse? Klik hier voor meer info.

claire-fan-icon

SPECIAAL  VOOR  CLAIRE ABONNEE-HOUDERS 

Ken je iemand die ook enthousiast is over Claire? Meld een nieuw abonnee hier aan! En ontvang je Claire abonnement een maand GRATIS.