Slide

WAAROVER
HEB JE EEN VRAAG?

WAAROVER
HEB JE EEN VRAAG?

KIJK HIERONDER keyboard_arrow_down

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe plaats ik een bestelling.
  1. Ga op clairecontractcheck.com naar het model van jouw keuze.
  2. Klik op de winkeltas-knop.
  3. Klik in het nieuwe scherm op Bestellen. Je gaat nu naar jouw winkeltas.
  4. Kiest de betaalmethode en voltooi gemakkelijk de betaling.
  5. Jouw bestelling is geplaatst! Je ontvangt per e-mail een bevestiging en factuur. Binnen 24 uur ontvang je het door jou aangekochte model.
Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?

Zodra jouw bestelling is binnengekomen bij clairecontractcheck.com, ontvang je een email met alle bestelgegevens.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden in de clairecontractcheck.com webshop?

Je kunt gebruik maken van iDEAL of Pay Pal.

Hoe verloopt de betaling?

De clairecontractcheck.com webshop werkt met de beveiligde betalings-omgeving van Mollie. Tijdens het afrekenproces word je in verschillende stappen hier doorheen geleid.

Hoe wordt de veiligheid van de betaling gegarandeerd?

De pagina waarop je je aankopen verricht is van Mollie.

De veiligheid van je betalingen is voor Mollie een voortdurende zorg. Het Mollie team van specialisten houdt zich doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen in dit domein, om je een veilige en betrouwbare dienst te leveren. Alle data bij het verwerken van je betaling, wordt gegarandeerd opgeslagen op Nederlandse servers. Deze servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van ons gespecialiseerde NOC-team. Voor meer informatie, lees verder op de website van de Mollie.

Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?

Dat is afhankelijk van jouw bank.

Zijn de prijzen in de clairecontractcheck.com webshop inclusief BTW?

Nee, de prijzen die op onze site staan zijn exclusief BTW. De doorberekende BTW bedragen worden, volgens het Nederlandse tarief, bij afrekenen en op de factuur gespecificeerd.

Hoe gebruik ik de producten van clairecontractcheck.com?

Na je aankoop ontvang je een mail (is tevens je factuur) met de downloadlink naar het door jou bestelde model. Door op deze link te klikken open je het Word-bestand, dat je op je eigen computer kunt opslaan. Het model maakt je bedrijfsspecifiek door de geel gearceerde delen in te vullen, dan wel daaruit een keuze te maken. De blauw gearceerde delen zijn bedoeld als opmerking dan wel achtergrondinformatie. Deze blauwe tekstdelen dien je in de definitieve versie te verwijderen. Daarna is je model direct in de praktijk inzetbaar.


Heb je je antwoord niet gevonden in bovenstaande lijst?

Stuur je vraag naar ons via onderstaand contactformulier of stuur een email naar claire@clairecontractcheck.com. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.


We horen graag van je.

Privacy voorop. Met het versturen van dit contactformulier geef je toestemming dat wij jouw (persoons)gegevens verwerken. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met persoonsgegevens. Klik hier voor onze Privacy Verklaring.