Claire-Nieuwsbrief mei 2021


Claire's Nieuwsbrief


Maart 2021


Tip & Trick

De functie van mijn nieuwsbrief is niet alleen om je te informeren, maar ook om je op te roepen om  correct en volledig te informeren en geïnformeerd te worden over de inlenersbeloning en de gelijke beloning bij payrolling. Sinds 1 januari 2020 hebben opdrachtgevers namelijk die uitzendkrachten of payrollkrachten inhuren – naast een mogelijke vergewis- of verzekeringsplicht uit een inleen cao – een wettelijke informatieplicht op grond van art. 12a Waadi.Model uitgelicht

Voor het correct opvragen én verstrekken van de inlenersbeloning of gelijke beloning bij payrolling tref je in mijn webshop legal proof formulieren aan. Zet ze tijdig én correct in. Dit is in het belang van alle partijen in de keten en voorkomt (imago)schade, vervelende gevolgen en gerechtelijke procedures.


Shoot-out to ARTRA!

Een leven lang leren is nu belangrijker dan ooit. Wil jij ook investeren in de toekomst van jouw medewerkers door online en flexibel te studeren?

ARTRA, al jaren hét toonaangevende opleidingsinstituut in de flexmarkt. Met de interactieve e-learning ‘Basisopleiding Uitzendprofessional’ bereid je je medewerkers goed voor op het SEU-examen. Meer weten, klik hier.

Nieuwsgierig naar mijn anderen vrienden? Zij ook naar jou …


CLAIRE’S MODELLEN

In mijn webshop vind je een assortiment met modelbrieven, protocollen, overeenkomsten e.d.